Anna :)

Hej just nu sitter jag o väntar på att ''Wipout vinter'' ska börja kl.''20.00'' på kanal ''5'' :) idag har jag varit med Anna och vi gick till häggas :) det var skit kul :) Vi kanske ksulle vara imon :) och då ska vi nog till häggas igen :) kuuuuul ! men nu ska jag kolla på tv eller göra något annat ;) så vi ses herrå :)
Förlåt för alla arkiv bilder men jag sitter typ aldrig vid min data :(
Kram Elinor :)♥

UV

Hejsan! Idag har jag åkt skidor annars har jag inte gjort så mycket! Lovar att jag ska bli bättre på att blogga :) Igår va jag med linn karro och mathilda! kuul :) Här kommer lite bilder sen dess.
Kram Wilma:)

Växjö & UV !

HALLLÅÅÅ !♥
Elinor här :) just nu sitter jag och tiitar på Phineas & Ferb :) Sen ska jag in till växjö och handla :) sen när jag kommer hem så ska jag till UV :) kuuuuligt ;) idag har jag bara varit i skolan o vi hade Spanska,Idrott,NO,Mat,Matte,Svenska :) imon ska jag inte göra något tror jag inte kanske ska vara med någon ? :) Imon har vi engelska läxa så måste öva lite nu innan vi åker till växjö :) men vi ses herrå ;)
Har inga bilder på denna data så får bli en arkiv bild :/
Det får bli dom bilderna jag o wilma måste vara ngn dag o ta kort så ni får lite nyare bilder :)

Kram Elinor♥

SNÖ!

Hej Elinor här :) just nu sitter jag o kollar på när min bror tobias o hans kompis axel sitter o spelar tv spel ;) haha kuuuuul......lr ? ;) ne men idag vill jag typ ut o ta kort eller typ åka pulka eller ngt med snö iallafall :) men nu ska jag gå och äta så detta får bli slutet av detta inlägg haha men ska dra nu så hejdå :)
Kram Elinor♥

Hemma från Borås :'(

Halloo!
Vid elva är man hemma från Borås för att ha firat min storasysters pojkvän som fyller 20 år på måndag :) Men jag vill verkligen tillbax :( Saknar mina små gullungar :'( <3 <3 Haha, ne men nu är jag väldigt trött efter att kommit hem typ vid 12 kvart över 12 igår från amanda o vakna tidigt och sen komma hem sent och sen gå upp tidigt igen inte det bästa man kan göra på en helg haha ;) imon ska jag väll inte göra något speciellt utom Kyrkan då men annars ska jag väll inte göra något annat :) men nu ska jag nog sova för är ganska trött efter denna awsome night ;) ♥ ♥ ♥ Saknar er ♥ ♥ ♥ :'( :'(
Haha snygg.... lr ? :)
Kram Elinor♥

överraskning:)

Hejjsan :) Innan idag kom matilda och elinor till mig som en överraskning :) Dom kom hit med fika så vi fikade gjorde någon lek dom hade gjort i skolan och pratade  lite och så.!Det va kul att dom kom nu när jag har haft så tråkigt domma 2 veckorna! Just nu lägger jag in bilder på datan och är inne på facebook. Ska sluta tjabba om mitt liv nu! :)
Kram Wilma:)




SNÖ

Hejjsan, är fortfarande sjuk eller jag är frisk men man måste vara hemma en dag som frisk. Ska snart gå och göra min läxa tror jag och öva till ett spanska prov. Vill bara ut och leka i snön nu!:) Men kan ju inte det :( Men imorgon ska jag göra det ialla fall. Ska på en tjejkväll då också! Vet inte om jag tar med kameran men vi få se. hoppas ni får en bra dag :))
Kram Wilma♥



snö♥



en bild på mig sen jag va liten med. bilden tog jag från emilia.:)


Spanska Prov imon.... yeeeey (nooot) ;)

Hej just nu sitter jag o pluggar spanska till provet som vi har imon :((((( inte alls taggad :( jaja det får väl gå som det går :) men idag har skolan varit helt okej :) Först hade vi NO,Teknik,SO,Engelska,Mat,SO,Matte,Svenska och på Svenskan hade vi klassråd och det var väl kul ;) men imon ska jag vara lite med matilda tror jag :) kolla in hennes blogg matildanilsgren.blogg.se :) eller inte vara men vi ska göra en grej :) och imorgon har vi först Musik,Spanska,Matte,Mat sen dom sista timmarna ska vi åka pulka ;) kuuuuuligt ;) nej men nu måste jag verkligen fortsätta med läxan :((( ÖNSKA MIG LYCA TIIIIILL ;)<3 och wilma är ju fortfarande sjuk eller lite bättre tror ja :) hoppas det iallafall :) men vi ses herrå <3
Så ni fick två bilder på mig :)
Kram Elinor :D♥

Elinor här :(

Hej tyvärr så har vi ju inte bloggat på länge för vi har varit sjuka båda två :( men innan skrev jag ett jääääääääääättttteeeeeee långt inlägg men det försvann o jag blev så nöjd med det :'( :'( höhö ...... :'( men idag har jag varit i skolan o det var en bra andra skol dag för detta året ;) haha men nu måste jag fortsätta med läxan :) hejdå :)<3

Kram Elinor :)♥

En arkiv bild för jag har ingen på denna datorn :(





Galen tjej...... ?? :) <3 haha.... ;)

sjuka:(

Hejjsan! Nu är både elinor och jag sjuka så vi har inte heller kunnat blogga. Jag tror elinor håller på att bli bättre! Det hoppas jag ialla fall. Jag vet att vi har inte gjort några inlägg på länge men vi ska göra det snart när vi bli friska:D Ska säga tilll elinor meed. :) Hoppas alla ni mår bra ialla fall :D
kram Wilma:) ♥
min kanin♥

WILMA IS HERE

Hej har inte hunnit blogga för har haft så mycket i skolan nu och elinor har ju inte heller hunnit blogga för hon är ju sjuk! Men ialla fall idag har jag bara varit i skolan och sen efter det va jag med matilda :)  Imorgon kommer jag nog inte heller kunna uppdatera så bra för att ska på friidrott och sen måste jag öva på läxan!! Hoppas ni har haft en bra dag::)
kram Wilma:D

FRL

Elinor är sjuk så hon har inte kunnat blogga och jag har bara inte orkat:/ Hoppas elinor blir bättre♥ Men igår va jag i växjö med linn och sen va vi med karro och julia! Berättar lite kort för nu orkar jag inte sitta vid datan mer!!
Kram Wilma♥




Elinor och jag ;)

Hejsan! Senare idag ska jag till min farmor och farfar fast vi ska fira farfar!;) Men ialla fall! Sen vet jag inte vad jag ska göra idag faktiskt! Jag trodde inte jag skulle ha något att göra på lovet men det hade jag visst!  Men tagentbordets tagenter tar snart slut så ni får en bild på mig och elinor ;)

GODA MARÄNGER :D


Linn

Lite senare idag ska jag vara med linn :) Och vi ska nog ta kort för det är ju så fint väder ;) Men Vad ska ni göra idag då? Hoppas ialla fall ni får en riktigt bra dag.
Kram Wilma :)








Elinor Häääär ;)

Hej just nu är det elinor som bloggar :) jag sitter o kollar på tv men min storasyster Matilda ;) jag vet faktiskt inte vad det är..... men det är ganska bra :) o idag o igår har vi hållt på o fixa tobias rum kuligt .... ;) men nu ska jag dra o fortsätta kolla på den serien eller vad det är  :) o sen ska jag fixa tobias rum igen ;)

Kram Elinor♥



FELICIA&LINN

Hejsan idag har jag ju varit med felicia och linn :) Vi kollade på Titanic och så spelade vi ett spel  där man inte fick säga ja elr nej;) Vi tänkte spela wii med men det funkade inte ;) Men jag tycker ialla fall att det har varit roligt! Imorgon ska jag nog vara med Mathilda :) Kuul. Hoppas ni också har haft en bra dag!


Kram Wilma♥



:)

Hejsan , Nu snart ska jag äta frukost sen ska jag till linn och felicia. Så kommer inte blogga förrens jag kommer hem tror jag. Men igår efter jag och elinor hade sovit spelade vi just dace 3. Hon ville att jag skulle glömma det så att hon kunde fortsätta att spela ;) Men det gjorde jag inte! Men hoppas ni  alla får en bra dag så hörs vi senare!
Kram Wilma♥






The Holiday :)

Just nu kollar jag på ''The Holiday'' :) den är jätte bra :) jag rekomenderar den ... den får MVG+ :) HAHAHA ;) ikväll ska jag (elinor) kansek kolla på en annan film innan jag går o lägger mig ;) antigen ''FIGHTPLAN'', ''The Proposal'', ''Sharpay's Faboulosa Adventure'' eller ''I Rymden Finns Inga Känslor'' ... ;) jag vet inte får bestämma mig nu :) men nu ska jag gå o göra mig i ordning :) för att jag är ganska trött efter ikväll ;) eller vad säger du Wilma........ ;) haha men ni får två bilder för nu sitter jag vid min data och här har jag mer bilder än på macen ... ;) men här kommer två... ;)

FÖRLÅT

För vi inte har bloggat idag. Men vi skulle ju dygna igår men vi somnade halv 4-4 eller något sånt!:P Men vi vaknade kl halv 2 idag :O har aldrig vaknat så sent innan! Men hoppas ni har klarat er utan bloggen ( hihi) Men här kommer en arkivbild för dom har ingen bild på deras mac data;)
Kram Wilma




Hejj Wilma här:)

Hej, andra inlägget idag av mig (wilma) Elinor och jag ska ju sova över och vi ska försöka dygna!:D Lycka till ;)  Men jag tror att det går bra ialla fall på ett sätt :P ! Men nu ska vi kolla på film snart!
Kram Wilma:)




en bild på elinor ;)



wilma packar :)

Heej,Detta får bli lite fort :) just nu packar wilma o jag bloggar för idag ska vi sova över :) kuuuuul... :) idag har vi tagit kort, suttit vid datan, spelat sing 4, just dance 3 tror inte det var mkt mer men det har varit jätte kul :) o jag tror det var så att wilma skulle ta med sig just dance till mig så vi kan spela det hemma hos mig :) vi kanske ska dynga :) :) :) :) men jag tror inte det vi har inte riktigt bestämt oss :) men det ska bli rooooligt :) så nu måste jag gå för att vi ska åka hem till mig :)
Haha söta vi va :)<3
Kram Elinor&Wilma♥

Ta Kort Med Wilma :)

Heej :) just nu sitter vi o lyssnar på musik :) idag har vi har vi bara suttit vid datan :O ;) men just nu så ska vi gå ut och ta kort så dom bilderna kanske kommer ut sen det beror på om wilma orkar ;) nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer så hejdå ;)
Kram Elinor&Wilma♥

Ps. Ni får ingen bild tyvärr.... ;)

Wilma :)<333

Heej :) snart ska jag till wilma o det kommer bli kul :) så jag ska dit snart men nu tittar jag på en film som heter ''Minutemen'' :) Den är faktiskt bra :) men idag ska jag o wilma typ spela guitarr hero, ta kort, sitta vid datan så det kanske kommer ett inlägg till :) det gör det säkert :) men nu måste jag duscha , klä på mig o sånt :) Ni fåe några bilder :) ↓
Ni får en sista bild på mig :) Kram Elinor&Wilma <3

ELINOR:D

Hejjsan , idag ska nog elinor och jag vara :) Kuul!   Och vi tycker också att det är kul att vi har fått så många besökare bara igår och idag! Har inget mer att skriva ska ringa till elinor nu och kolla om det gick!
Kram Wilma:)













och avslutar med en bild på mig :)



LITE NYÅRS BILDER!

Nu kommer det lite nyårs bilder:)
Kram Wilma:)



den goda efterrätten:)



elinors öga:)













inte jätte bra bilder på raketerna men  va inte så lätt att ta kort på dom:S








Kollar på TV med lillebrosan :)

Heej :) just nu sitter jag o kollar på tv med min lillebror Tobias :) Vi kollar på Lycka Till Charlie :). Ett av mina favorit program :) idag har jag bara slappat :P det är verkligen skönt :) sen ska jag nog titta på en film ''The Proposal'':) Nu har jag inget mer att skriva om så det kommer lite olika bilder får här o där :)
snygg jag är.....eller ?
Nu har jag ingenting att skriva om mer nu så hejdå :) Kram Elinor&Wilma :)<3

favorit låt


:(

Elinor och jag sov aldrig över för vi fick inte-.- Men vi kommer nog sova över en annan dag på lovet! Hoppas jag ialla fall. Men vi hade jätte roligt igår tyckte jag och det tyckte elinor med tror jag ialla fall.Fast hennes lillebror och hans kompisar kom och störde oss hela tiden så det va lite jobbigt och då fick elinor panik och skrek as högt:O HAHA. Senare idag ska vi till min mormor och morfar så kanske bloggar där!!
Kram Wilma:)












NÅGRA BILDER :)

FÖRSTAJANUARITJUGOHUNDRATOLV 01.14

Haaallllloooojjjjsssaaannnnn;) hahaha laammmmt ja jag vet men det är sån jag är :) just nu sitter Wilma o fixar saker o ting på bloggen :) o jag sitter här o bloggar lite på en iPad ;) och hennes spets strupbyxor fastande i en sladd hahahahahahhahaha laaaaaaamt jag får panik på mig ibland :) men vi ska kanske sova över :) kuligt kuligt :) men ska nog sluta blogga nu för vet inte vad jag ska skriva om mer haha ( not ) :)
Har ni haft en bra nyårsafton ? ;)

Ps. Har ingen bild på ipaden ;( Kram Elinor&Wilma detta var Elinor :)

GOTT NYTT ÅR

Önskar vi er alla läsare :) Kram Elinor och Wilma :) <3

RSS 2.0