Linn:)

Hejsan , förlåt för dålig uppdatering... men jag måste be elinor att blogga med! Men just nu är hon sjuk så hon kanske inte orkar. Men senare idag kommer linn till mig :) Vi kanske bakar ? vet inte ;) Men hoppas ni får en bra dag
Kram Wilma:)




chokladdoppade jordgubbar :)

Hejsan , förlåt för att jag inte har bloggat ! Elinor kommer till mig imorgon så ska be henne blogga mer då med !Nu ska jag nog ner snart och kolla lite mer på tv. Var ju på friidrott innan idag och då var mamma i affären och köpte jordgubbar:D Så när vi kom hem så gjorde vi Choklad doppade jordgubbar! Det smakade mums! Godare än mina och elinor för vi hade frysta ;) Men hoppas ni har haft en bra dag.
Kram Wilmuus♥









jag och emelie :)

ny design :)

Hej , gjorde en liten ljusare design snabbt!:) Tänkte att man kunde ha en liten vårigare för att den andra va ju så mörk! Men tryck på f5 om ni inte ser den :)
Kram Wilmuus♥




varit ute och tagit bilder :)

hej  innan idag va jag ute och tog bilder!:) Ni ska få se några här nere sen. Men har också städat idag ! Skönt att få det gjort. Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen! Vem hejar ni på ? aja ska snart ner och äta:)
Kram Wilma♥













mer bilder ser ni på : Wilmuus.blogg.se :)







friidrott snart :)

Hejsan:) Idag har jag bara varit i skolan! Fast det var väll helt okej tycker jag :) Senare idag ska jag på friidrott , och jag lovar att uppdatera mera! Men nu måste jag gå !

Kram Wilma:)




RSS 2.0