wilmmaaa :D

heejsan , nu är jag med elinor :)  Vi har varit med anna med! Vi har mest pratat typpp :)) När jag kommer hem blire att göra läxan.
men ska gå nu så vi ses senare :)

Läxa :(

Hej just nu sitter jag o kollar på SOFIAS ÄNGLAR <3<3 Och gör engelska läxan :( inte så kul men idag har jag varit med amanda o vi tog kort bakade kladdkaka o lite annat :) så bilderna kommer nog upp imon :) men nu ska jag dra för måste öva mer :)
Diggar bilden ovanför :) inte redigerad eller något :)
Det var lite av dom bilderna jag wilma o linn tog i söndags :)
KRAM ELINOR♥

♥Växjö♥

Hej igår var jag o mamma o SHOPPADE :))))) en aning glad tjej här asså :) kom hem från kyrkan för fem minuter sen :) och idag ska kanske jag o wilma vara :))) men här får ni det jag köpte :)
Tröja - JC - 299:- men det va 20% rabatt på det så fick den för 239 ;)
Höga byxor - Pieces - 299:-
Vanligt svart linne - KappAhl - 59:-
Öronhängen - Gina Tricot - 99:-
Hårdonut - Ur&Penn - 49:-
Svart magtröja - H&M - 80:-
Turkos Linne - KappAhl - 59:-
sen köpte jag 2 sense tuggumi - 26:-
det var det så nu ska jag dra :)
KRAM ELINOR♥

ROLIG DAG

hej förlåt för dålig uppdatering! Just nu övar jag läxa och lyssnar på musik! Imorgon ska jag och elinor nog vara imorgon och det ska bli kul . Idag hade vi en lektions fri dag så vi bara spelade spel kollade på tv och sånna saker! Hoppas ni också har haft en bra dag:)
Kram Wilmuus♥





skidtävling

Hejsan , idag har jg åkt skidtävling! Det gick väll bra! Imon är det skola iige. vårat tangentbord dampar så kan inte skriva mer ;( Men vi hörs imon!
Kram Wilma♥





♥Bilder♥

Hej idag har jag tagit lite bilder på lite konstiga saker o på mig själv ;P haha men här kommer dom :)♥ (kommer några blider som jag tagit från JULAFTON :) )
Det va den sista julbilden så nu kommer dom jag tog idag :) <3
Så nu fick ni lite nyare bilder :) hoppas dom duger o kommentera mera snällaa ;) ♥
KRAM ELINOR♥

melodifestivalen:)

hej , vem hejade ni på i melodifestivalen ?:) Jag hejade på molly tyckte hon va bäst faktiskt ! Men ialla fall idag  va jag ju i hanaslöv med anna det va jätte roligt !  Imorgon blir det att åka skidtävling! :) Ska bli kuuuul. Hoppas ni har haft en bra dag
Kram Wilmuus♥





ngn dålig bild sen jag tävlade ! :)  Va jätte nöjd då för ökade 10 cm i höjd!:)

Hur många lingon finns det i världen ?

Hej just nu sitter jag,leo,tobias, o johan o kollar på ''Hur många lingon finns det i världen ?'' den bästa som finns för tillfället ;) haha idag har jag inte gjort så mycke men jag har lust att ta kort så nu ska jag ta kort så ska dra hejdå ses senare :)
KRAM ELINOR♥

kort :)

wiihoo :)  rekord i besökare idag !  Men ialla fall idag har jag bakat och tagit lite kort ! :) har typ inget att skriva så ni ska få se bilderna nu !:)
Kram Wilmuus♥





























tråkig dag eller kanske inte...:)

Hejsan! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ! Baka ,ta kort  kanske ? Men ska nog ta kort på engla ute i snön fast inte för länge så att hon fryser! Men senare kommer lisa och edwin dom är våra helg barn typ... Men ialla fall hoppas ni får en bra dag! ps. kommer nog inte kunna blogga förrens på kvällen imorgon för att då ska jag åka till hanaslöv med anna :)
Kram Wilma ♥





Musik :)

Hej just nu sitter jag o gör ingenting bara lyssnar på musik :)
Jessie J - Domino Jessie J - Who's laughing now ÄLSKAAAAR :) <3
men idag ska jag nog vara med kompisar vet faktiskt inte vad jag ska göra men jag tror inte att det blir att jag åker in o badar iaf :) jag pallar inte det men snart ska nog gå ut o gå med min sötasteee vovve ''JumJum'' :) älskar dig bubben :) <3 ahha men nu ska jag nog dra kommer kanske ett inlägg av WILMA senare :)
♥♥ ÄLSKAR DIG BUBBEN ♥♥

Godmorgon !

Godmorgon bloggen :)
Idag ska jag inte göra så mycke  :) Kanske ska åka o bada..... fast jag pallar inte bada idag :/ men asså jag vet inte vad jag ska skriva m så ni får en bildbom med typ 10-30 bilder :)
hahaha ↑
lite självisk kanske men älskar mitt hår på den bilden över :) ↑↑↑
tycker om den bilden :)                         kolla in      ↑matildalundberg.devote.se↑
haha kolla in minen ;)↑
:) ↑
lite suddig men får duga :)
Så det får bli dom :) så vi ses väl :)
KRAM ELINOR♥

hanaslöv:)

Hejsan! frl för att jag inte har bloggat har där imot inget att skylla på ;P Men ialla fall idag har jag varit med karro och vi tog lite kort och så , sen åkte vi till hanaslöv och det va jätte roligt! Hmm det tråkiga är att jag inte har träffat elinor på länge nu :( saknar henne ! Men iallla fall hoppas ni har haft en bra dag!

Kram Wilma♥







sötast!!♥



hittar man denna snygga bilden med :P


♥Min Saknad Till Dig Är Så Sjukt Stor♥

Hej just nu sitter jag vid facebook och chattar med den bästa Amanda som jag inte träffat sen förra året :'( Saknar dig så sjukt mycke verkligen <3 men idag har jag inte gjort någonting :( bara varit ute o suttit vid datan typ sånt :) imon ska jag kanske åka o bada eller något jag vet faktiskt inte :) o på lördag så kommer mina små ungar :) Amanda o Leo :) <3 inte samma Amanda haha den Amanda som INTE på lördag är min typ Bästa kompis :) <3 och den Amanda som KOMMER på lördag är....aa haha lite svårt att förklara :P men nu ska jag nog dra :)
så liten man har varit :P
♥♥SAKNAR DIG♥♥ Kram Elinor♥

Ska blogga mer :)

Hej alla läsare ;)
Just nu sitter jag o gör ingenting jo jag sitter här med min lillebror men inte mycke mer ;) idag ska jag väll inte göra så mycke elr kanske ska vara med någon ? men iaf jag o wilma måste blogga mer men vi kan/hinner inte för att skolan o så men denna veckan har vi sportlov ;) men vi ska försöka blogga mera för vi är dåliga på det :/ men nu ska jag dra så vi ses väl kanske senare eller ikväll ;)
Kram Elinor♥


Klippa mig :)

Heej :) idag ska jag inte göra så mycke kanske vara med ngn? jo jag ska det :) men jag ska klippa mig med först men ska bara klippa topparna för att mitt hår är jätteslitet ;/ men nu måste jag dra ses sen :) <3
Kram Elinor♥

elinor och romy :)

Hejsan idag har jag varit med elinor och romy:) Vi va på datan gjorde videos och fikade :) Roligt ! Men nu ska jag öva lite på läxan så hörs vi imon!

Kram Wima:)♥




elinor anna linn:)

Hejsan idag har jag varit med elinor anna och linn :) Roligt va det! När vi hade varit gick vi till uv och där va det också roligt vi va typ ute och gjorde några stationer! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!!!
Kram Wilma♥




Kyrkan :)

Heeeej :) Nu sitter man i kyrkan :) jag har inget mer att säga så jag ska dra ;) Kram Elinor ;)<3

MELODIFESTIVALEN

Hejsan kollade på melodifestivalen innan :) Hejade på the moniker dead by april och loreen :) tur att 2 gick vidare till final!! Vilka hejade ni på ? Men nu ska jag lyssna lite på musik och kolla på kamera saker:D
Kram Wilma ♥




WILMA

Snart ska jag lägga mig men tänkte bara göra ett litet inlägg :) Det var kul på friidrotten vi hoppade höjd och sprang!! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra . Men vi hörs imorgon:)
Kram Wilma♥




en bild på mig när jag va liten ;)

♥ILOVEU,UDON'TLOVEME♥

Heeeeeeeeeeeeeeeej :)
Nu ligger jag i min säng o funderar på om jag ska kolla på film elr inte ;/ tror jag gör det :) idag har jag varit i skolan o det var väll kul :) vi hade no-läxa o veckans ord :) o det gick ju bra :) men jag vet inte vad jag ska göra imon typ ut o ta kort elr ngt eller vill ngn vara ?:) men nu ska jag nog kolla på film så ska dra ses ;)♥
Det får bli dom så länge :)
PössPöss Elinor♥

FREEDAG:D

Wilma här igen :D Idag har jag bara varit i skolan som vanligt. Men det va väll ändå kul  idag!:) Vi hade ju No-läxa och veckans ord men jag tycker det gick bra ialla fall  gick bra för elinor med :) Senare idag ska jag på friidrott så bloggar nog lite senare på kvällen!
Kram Wilma♥








en gaaaaaaaaammmmmmmmaaaaaaaalllll bild

Wilma

hejsan , förlåt för jag inte har bloggat och hinner inte blogga så mycket nu heller så jag bloggar mkt imorgon :)
Kram Wilma:D




NO-LÄXA YEEAA....lr ? No I don't think so!

TJAAAAA !!!!! ;)
Just nu sitter man då och gör NO-läxa :( PALLAR VERKLIGEN INTE ALLA LÄXOOOOOR :( men idag har väl skolan varit som vanligt ?? allstå tråkigt ! men imon är det ju HEEEEEELG :) YEEEEEEAAAA FEEETTT...... :) haha jag har damp jag vet men nu mååååste jag fortsätta plugga :( :( :( vi ses då tjatja ;)
SOMMAR KOM TILL MIG !!!!!!♥♥♥

RSS 2.0